Tisztelt Tanuló! Tisztelt Szülő!

A Képviselő-testület módosította  A gyermekek napközbeni ellátása keretében biztosított gyermekétkeztetés, valamint a gyermekintézményekben biztosított egyéb étkeztetés intézményi (nettó) térítési díjáról szóló rendeletét.

A módosított rendelet itt található:

https://or.njt.hu/onkormanyzati-rendelet/2011-13-SP-291#SZ6@BE2


Budaörs Város Önkormányzata azoknak a gyermekeknek, akik budaörsi lakcímmel rendelkeznek és oktatási intézményeinkben 50 % kedvezményt vesznek igénybe (akár nagycsaládos, akár tartósan beteg kedvezményt), a továbbiakban is biztosítja a kedvezményes étkezés lehetőségét.

A pótrendelésekhez hasonlóan, menüválasztásra most sincs lehetőség. Csak "A" menü jelenik meg a rendelések rögzítésekor. A diétás étkezés ugyanúgy elérhető azok részére, akiknek korábban is ezt biztosítottuk.

A rendeléseket a szokásos módon és időben (adott napot megelőző munkanapon reggel 9 óráig) a webes felületen tudják rögzíteni. https://public.budaors.hu:8443/ebedjegy/

A gyermekek ugyanazon étkezésekre jogosultak, mint korábban a tanév alatt. Tehát aki eddig csak ebédet igényelt, ezután is csak ebédet kap; ugyanígy a többszöri étkezéseknél. Aki nem tart igényt valamelyik kisétkezésre, válasz e-mail-ben a gyermek nevének feltüntetésével igényelheti a módosítást. Az ételek a közétkeztetést ellátó cég (Julienne Kft.) által egyszer használatos dobozokban kerülnek kiszállításra az Ön által korábban megadott címre. A csomagolás és kiszállítás díjmentes.

A webes felület "Alapadatok és jelszó módosítás" menüpontjában kérjük, ellenőrizze le, hogy az ott szereplő lakcímhelyes-e! Erre a címre történik meg a kiszállítás! Amennyiben ettől eltérő, budaörsi címre szeretné kérni a kiszállítást vagy egyéb kiegészítést tenne a kiszállítással kapcsolatban, kérjük, a gyermek nevének feltüntetésével jelezze e-mailben!

További információ, s minden link!, valamint az étlapok megtekinthetőek Budaörs honlapján: Budaörs gyermekétkeztetés címszó alatt.