KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK!

A legfontosabb érték számunkra, hogy folyamatosan érezzük az Illyés iránti elköteleződésüket, segítő szándékukat és tudjuk, hogy számíthatunk Önökre.

Az idei évünk egyik fő célkitűzése, hogy az Illyés közösségét még összetartóbbá kovácsoljuk, az abban rejlő, még kiaknázatlan lehetőségeket feltárjuk. Szeretnénk, ha a diákok és az iskola munkatársai mellett a szülők és bárki, aki magáénak érzi az intézményünk által képviselt szellemiséget, a közösség valódi tagjává válhasson.

Örömmel tapasztaltuk és ezúton is köszönjük, hogy a szülőknek elküldött kérdőívünkre rengeteg – konstruktív észrevételeket és javaslatokat is tartalmazó – támogató visszajelzést kaptunk. A kérdőívek kiértékelést követően mindenképpen érdemi visszajelzést adunk annak eredményéről.

A szellemi, lelki támogatás mellett az Önök anyagi adományai is jelentős szerepet játszanak abban, hogy iskolánk az ország legjobbjai közé tartozik.

Az Illyés szellemiségét és az intézményben folyó hatékony pedagógiai munkát kiteljesítő programok sora nem valósulhatna meg az Önök támogatása nélkül. Táborok, Kárpát-medencei és egyéb nemzetközi kapcsolatok, Kutatók Éjszakája, gólyabál, szalagavató, osztálykirándulások, matektábor, Illyés Napok – márpedig ezek nélkül biztosan nem lehetnénk „az Illyés”.

Kiemelten fontos számunkra, hogy egyetlen nálunk tanuló diákot se érjen semmiféle hátrány, ha családja anyagi lehetőségei korlátozottak - taneszközzel, laptoppal, vagy akár az osztálykirándulás finanszírozásával tudunk nekik segíteni.

Az elmúlt években alapítványi forrásból finanszíroztuk az alábbi beszerzéseket:

  • új bútorok az aulába

  • zárható öltözőszekrények

  • az amfiteátrum ülőfelületének megújítása

  • fizikai, kémiai laboreszközök

  • sporteszközök

  • nyelvkönyvek, könyvtári könyvek

  • kiadványok (évkönyv, naptár)

  • pólók, maszkok

Minden egyes forinttal hozzájárulnak Önök is, hogy diákjaink középiskolás évei igényesebb környezetben, tartalmasan, egyszóval: boldogan teljenek.

Kérjük, támogassák alapítványainkat!

ILLYÉS GYULA GIMNÁZIUM ALAPÍTVÁNY

Az alapítvány számlaszáma: 11742173-20011208-00000000

megjegyzés rovat: támogatás

1% felajánláshoz:

Adószám: 19177029-1-13

(KÖZHASZNÚ)

ILLYÉSES DIÁKOKÉRT ALAPÍTVÁNY

Az alapítvány számlaszáma: OTP Bank 11742173-20172578

Adószám: 18620191-1-13