ÖRÖKÖS TANÁR

Sallai Gabriella tanárnő, igazgatóhelyettes asszony, ezer más tevékenysége mellett 25 éven át felelt az érettségi vizsgák hibátlan lebonyolításáért, koordinálta a középfokú felvételi eljárást, naprakész volt az iskolákat érintő jogszabályokból és nem mellesleg 37 éven át tanított iskolánkban biológiát és földrajzot.

Ezalatt az idő alatt számos alkalommal változott meg a vizsgák teljes rendszere jogszabályostul, pontszámításostul. Az egyetlen biztos pont a folyamatosan változó rendszerben Gabcsi volt. 

AZ ILLYÉS ÖRÖKÖS TANÁRA 2022

Az Illyés Örökös tanára díjat a tantestület szavazata alapján az idei évben nagyszerű kollégánk, Egri Gyula  érdemelte ki.


Egri Gyula tanár urat egészen biztosan nem kell senkinek bemutatnunk, számos díj, kitüntetés, elismerés tulajdonosa, a BDSE atlétika szakosztályának sikeres vezetője, kiváló edző.

Számunkra azonban leginkább barát, kolléga, akitől ebben a tanévben búcsúzunk, hiszen - bármilyen hihetetlen - nyugdíjba megy.


Kedves Gyula, szívből gratulálunk!


BÚCSÚ ÁRENDÁS PÉTER IGAZGATÓ ÚRTÓL

A tanévzárón elbúcsúztattunk iskolánk igazgatóját, Árendás Pétert, aki 41 éven át volt tanára, 17 évig igazgatója az Illyésnek.

AZ ILLYÉS ÖRÖKÖS TANÁRA 2021-BEN: ÁRENDÁS PÉTER

további fotókat az iskola Fb oldalán találnak
AZ ILLYÉS ÖRÖKÖS TANÁRA 2020

Örömmel jelentjük, hogy az idei "Az Illyés Örökös Tanára" díjat a tanári kar Haraszti Klárának, az illyés arculatát 1989 óta meghatározó angol- és orosztanárnőnek ítélte.

Szívből gratulálunk, Klári!